Καλάθι 0 προΐόντα
Lets get creative this spring

Χριστουγεννιάτικο Στεφάνι με Scrapbooking!

19/12/2018

Φτιάχνουμε ένα υπέροχο, τρισδιάστατο, vintage στεφάνι, για να διακοσμήσουμε την είσοδο του σπιτιού ή κάποιον τοίχο! 

Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι:

(Πατώντας πάνω στο σύνδεσμο, μπορείτε να παραγγείλετε το πακέτο με τα υλικά με έκπτωση 20%, ή μεμονωμένα τα προϊόντα στην κανονική τους τιμή, ακολουθώντας τους ξεχωριστούς συνδέσμους.)

Θα χρειαστούμε επίσης ψαλίδι, κορδέλες και ξύλινα διακοσμητικά-λέξεις και 3D Glitter Pen White, που δεν περιέχονται στο πακέτο προσφοράς.

Βήμα-Βήμα: 

1 – Κόβουμε το stone paper σε σχήμα κύκλου αντίστοιχο με τη διάμετρο που έχει το στεφάνι. 

2 – Κολλάμε το χαρτί του srapbooking με το χιονισμένο τοπίο πάνω στο stone paper με την κόλλα Hobby Glue, φροντίζοντας να αφήσουμε ένα κενό περίπου 7εκ. στο κάτω μέρος. 

Σημείωση: Πριν τοποθετήσουμε την «πλάτη» στο στεφάνι, μπορούμε να κολλήσουμε στην πίσω όψη του κύκλου από stone paper ένα ακόμη χαρτί srapbooking.

3 – Τσαλακώνουμε ένα φύλλο από τα χαρτιά αφής και το κολλάμε με Hobby Glue στο κενό που έχουμε αφήσει στο κάτω μέρος του stone paper, έτσι ώστε να γεμίσει και να μας δώσει όγκο.

4 – Kολλάμε την «πλάτη» πάνω στο στεφάνι με την κόλλα Ε6000 και αφήνουμε να στεγνώσει καλά.

5 – Με τη βοήθεια της σπάτουλας εφαρμόζουμε πάνω στο χαρτί αφής καθώς και στα βουνά, στις σκεπές των σπιτιών και στα δένδρα την πάστα απομίμησης χιονιού, δίνοντας αποτέλεσμα ανάγλυφου, χιονισμένου τοπίου. Όσο είναι νωπή η πάστα, ρίχνουμε από πάνω τους κόκκους Granelli di Luna και το glitter ώστε να ενσωματωθούν με την απομίμηση χιονιού. 

6 – Κολλάμε με τη Hobby Glue πάνω στα ξύλινα διακοσμητικά, κομματάκια και μοτίβα που θα κόψουμε από τα διάφορα χαρτιά Srapbooking. Αφού στεγνώσει η κόλλα, τονίζουμε με λίγη πάστα χιονιού και πάστα glitter το περίγραμμά τους. Προαιρετικά στολίζουμε τα δενδράκια με το 3D Pearl Pen White της Stamperia (δεν περιέχεται στο πακέτο προσφοράς). 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7 – Εάν θέλουμε, βάφουμε τα ξύλινα στοιχεία ή τις λέξεις που έχουμε επιλέξει και τα κολλάμε μαζί με τις κορδέλες και άλλα διακοσμητικά, με την ισχυρή κόλλα Ε6000, για να ολοκληρώσουμε τη δημιουργία μας!  

Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα, με υγεία, αγάπη και χαρά για όλον τον κόσμο!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


‹ Πίσω στο blog...