Καλάθι 0 προΐόντα
Lets get creative this spring

Χριστουγεννιάτικο Σπιτάκι "Blue Stars"

29/11/2017

 

  

Παίρνουμε το ξύλινο σπιτάκια και αποτυπώνουμε τα αστεράκια από το stencil, με το Modeling Paste και μια σπάτουλα, στη σκεπή και στο εξωτερικό πλαίσιο.

Κόβουμε κομμάτια από τα χαρτιά scrapbooking Blue Stars και τα κολλάμε με Mix Media Glue.

Εφαρμόζουμε πάλι λίγο Modeling Paste στα εξωτερικά  χωρίσματα της μπροστινής όψης.  

Στη συνέχεια στολίζουμε το σπιτάκι με διακοσμητικά στοιχεία ξύλινα (τα οποία μπορούμε να βάψουμε), μεταλλικά, κουδουνάκια, μικρά γυάλινα μπουκαλάκια με φελό, κουβαρίστρες, κορδέλες και ό, τι άλλο θέλουμε. Μπορούμε να κολλήσουμε όλα τα διακοσμητικά στοιχεία με τη δυνατή κόλλα Extra Forte της Stamperia ή και να κρεμάσουμε κάποια με σπάγγο και κορδέλες!

Για τις νεράιδες και τις ταμπελίτσες με τα μηνύματα που “στέκονται”, κολλάμε κομμάτια από τα χαρτιά scrapbooking με Mix Media Glue πάνω σε Stone Paper. Στη συνέχεια κόβουμε τις φιγούρες και όποιο άλλο μοτίβο θέλουμε. Αφήνουμε ένα μικρό περιθώριο στο κάτω μέρος, το οποίο και θα διπλώσουμε για να τα κολλήσουμε στο σπιτάκι με Mix Media Glue . Στη συνέχεια θα “καλύψουμε” τις βάσεις με Cres Deco και θα φαίνονται σα να ακουμπάνε στο χιόνι.

Για να ολοκληρώσουμε την κατασκευή μας και να της δώσουμε χιονισμένη όψη, εφαρμόζουμε Cres Deco πάνω στο οποίο μπορούμε να ρίξουμε glitter πριν στεγνώσει εντελώς και κόκκους Granelli di Luna πάνω σε Glass Paste.

 


‹ Πίσω στο blog...