Καλάθι 0 προΐόντα
Lets get creative this spring

Χριστουγεννιάτικο Έλατο!

20/12/2017

Ένας κώνος από φελιζόλ και ένα απλό, ξύλινο κηροπήγιο μεταμορφώνονται σε ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο έλατο, για να στολίσουμε το γιορτινό τραπέζι!

Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι: 

(Πατώντας πάνω στο σύνδεσμο, μπορείτε να παραγγείλετε το πακέτο με τα προϊόντα που θα χρειαστείτε με έκπτωση 20%, ή μεμονωμένα τα προϊόντα στην κανονική τους τιμή, ακολουθώντας τους ξεχωριστούς συνδέσμους.)

 

Επιπλέον θα χρειαστείτε τα παρακάτω προϊόντα που δεν περιλαμβάνονται στο πακέτο προσφοράς: 

Βήμα-Βήμα: 

1 – Κόβουμε προσεχτικά τα λουλούδια από το ριζόχαρτο, αφήνοντας το μεγαλύτερο κομμάτι του ανέπαφο. Στη συνέχεια τα κολλάμε με την κόλλα decoupage πάνω στο stone paper.  

2 – Κολλάμε το υπόλοιπο ριζόχαρτο με κόλλα decoupage σε όλη την επιφάνεια του κώνου.

3 – Χρησιμοποιώντας το πινέλο με σκληρή τρίχα, καλύπτουμε μερικά σημεία του κώνου με την απομίμηση χιονιού Cres Deco. Όσο είναι ακόμα νωπή η πάστα ρίχνουμε από πάνω το λευκό ιριζέ glitter, για να κολλήσει.

4 – Κόβουμε τα λουλούδια που έχουμε κολλήσει πάνω στο stone paper, ακολουθώντας το περίγραμμα του σχήματός τους και τονίζουμε τα σχέδια κάνοντας μερικές γραμμές με το χρυσό περίγραμμα. 

5 – Βάφουμε το κηροπήγιο με το κόκκινο ακρυλικό χρώμα και περιμένουμε να στεγνώσει καλά. Στη συνέχεια χρησιμοποιούμε το πινέλο με σκληρή τρίχα (χωρίς να το έχουμε βρέξει) και κάνουμε πάνω στο κόκκινο, μερικές πινελιές με το καφέ ακρυλικό  χρώμα. Αφού στεγνώσει καλά και πάλι το χρώμα, εφαρμόζουμε τη χρυσή πατίνα.

 

6 – Κολλάμε τον κώνο πάνω στη ξύλινη βάση με το πιστόλι σιλικόνης και στη συνέχεια στολίζουμε το ελατάκι μας με τα λουλούδια, κορδέλες και άλλα διακοσμητικά στοιχεία τα οποία και πάλι θα κολλήσουμε με σιλικόνη ή με μια δυνατή κόλλα. 

Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα, με υγεία, αγάπη και αισιοδοξία! 

 


‹ Πίσω στο blog...