Καλάθι 0 προΐόντα
Lets get creative this spring

Τρισδιάστατη Χριστουγεννιάτικη Κορνίζα!

04/12/2018

Ζωντανεύουμε τις ευχές μας με την πιο ιδιαίτερη, τρισδιάστατη, vintage κορνίζα και γεμίζουμε το σπίτι με χριστουγεννιάτικη διάθεση!

Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι:

(Πατώντας πάνω στο σύνδεσμο, μπορείτε να παραγγείλετε το πακέτο με τα προϊόντα που θα χρειαστείτε με έκπτωση 20%, ή μεμονωμένα τα προϊόντα στην κανονική τους τιμή, ακολουθώντας τους ξεχωριστούς συνδέσμους.) 

Θα χρειαστούμε επίσης κορδέλες και ξύλινα διακοσμητικά (προαιρετικά), που δεν περιέχονται στο πακέτο προσφοράς.

Βήμα-Βήμα: 

1 – Κολλάμε με τη Hobby Glue στην ξύλινη πλάτη της κορνίζας ένα χαρτί scrapbooking της αρεσκείας μας, αφήνοντας ένα κενό περίπου 2-3εκ. από τη βάση. Στη συνέχεια παίρνουμε ένα λευκό χαρτί αφής από το πακέτο και το κόβουμε με τα χέρια σε κομμάτια. Τα τσαλακώνουμε, χωρίς να τα πιέζουμε πολύ για να έχουν λίγο όγκο και τα κολλάμε σταδιακά με τη Hobby Glue, στο κενό που έχουμε αφήσει κάτω από το χαρτί scrapbooking. 

2 – Καλύπτουμε το χαρτί με την πάστα απομίμησης χιονιού Cres Deco, χρησιμοποιώντας τον σταμπαδόρο με τη σκληρή τρίχα. Όσο είναι νωπή η πάστα, ρίχνουμε από πάνω τους κόκκους Granelli di Luna και το glitter ώστε να ενσωματωθούν με την απομίμηση χιονιού. 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Προσέχουμε να παραμείνει καθαρή η υποδοχή που υπάρχει στην ξύλινη βάση, για να μπορούμε να τοποθετήσουμε πάλι το τζάμι όταν ολοκληρώσουμε την κατασκευή μας.  

3 – Κόβουμε φιγούρες με παιδάκια από το χαρτί του  Scrapbooking και τις «κολλάμε» με τη βοήθεια της πάστας απομίμησης χιονιού στα σημεία που θέλουμε. Στο πίσω μέρος τους μπορούμε να προσθέσουμε λίγο τσαλακωμένο χαρτί αφής, για να φαίνονται τρισδιάστατες οι φιγούρες. Αφού τις στερεώσουμε, τις στολίζουμε προσθέτοντας και πάλι πάστα απομίμησης χιονιού και glitter.

4 – Εφαρμόζουμε λίγη κόλλα Hobby Glue στο πλαίσιο του τζαμιού της κορνίζας, ρίχνουμε πάνω glitter και αφήνουμε να στεγνώσει, μέχρι να γίνει διάφανη η κόλλα. Στη συνέχεια, προσθέτουμε ταμποναριστά από πάνω με τον σταμπαδόρο πάστα απομίμησης χιονιού.

5 – Καλύπτουμε και το μπροστινό μέρος της ξύλινης βάσης με πάστα απομίμησης χιονιού, κόκκους και glitter και τοποθετούμε με προσοχή το τζάμι στην ειδική υποδοχή. Στη συνέχεια στολίζουμε την κατασκευή μας με κορδέλες, ξύλινα διακοσμητικά της αρεσκείας μας (π.χ. χιονονιφάδες πάνω στις οποίες έχουμε εφαρμόσει Cres Deco) και καρτούλες που έχουμε κόψει από το χαρτί scrapbooking.

 


‹ Πίσω στο blog...