Καλάθι 0 προΐόντα
Lets get creative this spring

Στεφάνι για την 28η Οκτωβρίου!

22/10/2018

Για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου φτιάχνουμε ένα όμορφο στεφάνι, μαζί με τα παιδιά μας, για να τιμήσουμε τους Ήρωες που υπηρέτησαν την Πατρίδα μας.

Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι:

(Πατώντας πάνω στο σύνδεσμο, μπορείτε να παραγγείλετε το πακέτο με τα προϊόντα που θα χρειαστείτε με έκπτωση 20%, ή μεμονωμένα τα προϊόντα στην κανονική τους τιμή, ακολουθώντας τους ξεχωριστούς συνδέσμους.)

Θα χρειαστούμε επίσης μπλε μαρκαδόρο και λευκό κορδόνι, που δεν περιέχονται στο πακέτο προσφοράς.

Βήμα-Βήμα: 

1 – Κόβουμε το κάθε κομμάτι μπλε τσόχας σε τέσσερις λωρίδες. Στη συνέχεια τις τυλίγουμε γύρω από το στεφάνι εφαρμόζοντας παράλληλα κόλλα Hobby Glue κάτω από τις ενώσεις για να σταθεροποιηθεί η τσόχα, μέχρι να καλύψουμε εντελώς το στεφάνι. Εναλλακτικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε Κόλλα για Ύφασμα. 

2 – Για να φτιάξουμε τα σημαιάκια, κόβουμε 4 κομματάκια από τη λευκή τσόχα, σε διάσταση 4*8εκ. Τα διπλώνουμε στη μέση ώστε να γίνουν τετράγωνα (4*4εκ.) και με το μαρκαδόρο ζωγραφίζουμε τον μπλε σταυρό. Αφού στεγνώσει καλά το χρώμα, τα διπλώνουμε στο λευκό κορδόνι και τα κολλάμε με Hobby Glue ή με κόλλα για ύφασμα.

3 – Βάφουμε με το πινέλο τα ξύλινα γράμματα με το λευκό ακρυλικό χρώμα και τα αφήνουμε να στεγνώσουν.

4 – Κόβουμε τα φυλλαράκια από την πράσινη τσόχα (θα χρειαστούμε περίπου 20). Μπορούμε αν θέλουμε να σχεδιάσουμε πρώτα το περίγραμμα τους με ένα μαρκαδοράκι.

 

5 – Στολίζουμε το στεφάνι κολλώντας τα σημαιάκια και τα φύλλα με Hobby Glue. Στη συνέχεια κολλάμε και τα ξύλινα γράμματα -  για πιο σταθερό αποτέλεσμα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πιστόλι σιλικόνης.

 


‹ Πίσω στο blog...