Καλάθι 0 προΐόντα
Lets get creative this spring

Πασχαλινό Καλάθι!

21/03/2018

Καλωσορίζουμε και επίσημα την άνοιξη με ένα χαρούμενο πασχαλινό καλάθι! Το γεμίζουμε με διακοσμητικά ή βαμμένα αυγά, λουλούδια, κουλουράκια ή άλλα καλούδια από τα χεράκια μας και το προσφέρουμε ως δώρο ή διακοσμούμε το τραπέζι μας!

Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι:

(Πατώντας πάνω στο σύνδεσμο, μπορείτε να παραγγείλετε το πακέτο με τα προϊόντα που θα χρειαστείτε με έκπτωση 20%, ή μεμονωμένα τα προϊόντα στην κανονική τους τιμή, ακολουθώντας τους ξεχωριστούς συνδέσμους.)

Βήμα-Βήμα:

1 – Περνάμε αρχικά μια στρώση Gesso σε όλο το καλάθι και το αφήνουμε να στεγνώσει καλά.

2 – Στη συνέχεια το βάφουμε με τα ακρυλικά χρώματα Prime Yellow και Lila.   

3 – Αφού στεγνώσουν τα χρώματα, τοποθετούμε το στένσιλ στη μεγάλη επιφάνεια της εξωτερικής πλευράς του καλαθιού. Mε το πινέλο-σφουγγάρι με σκληρή τρίχα, ταμπονάρουμε μικρή ποσότητα από το ακρυλικό χρώμα Light Green και αποτυπώνουμε το σχέδιο.

4 – Σε ένα πρόχειρο δοχείο αναμειγνύουμε μικρή ποσότητα από τον γύψο με λίγο νερό ώστε να έχουμε ένα ρευστό χυλό (για κάθε καλούπι χρειαζόμαστε διπλή ποσότητα σκόνης γύψου). Γεμίζουμε το καλούπι και το αφήνουμε να σταθεροποιηθεί για 30’ έως 60’. Για τον τρόπο χρήσης μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα σύντομο βίντεο εδώ!

5 – Αφού αφαιρέσουμε προσεχτικά τα σχήματα από το καλούπι τα ζωγραφίζουμε με τα ακρυλικά χρώματα Prime Yellow και Brilliant Red. Για τις λεπτομέρειες θα χρησιμοποιήσουμε ένα πολύ λεπτό πινέλο ή έναν ανεξίτηλο μαρκαδόρο. Όταν θα έχουν στεγνώσει καλά τα χρώματα, κολλάμε τα σχήματα με Hobby Glue πάνω στο καλάθι.

6 – Αφαιρούμε από το φύλλο με τα ξύλινα διακοσμητικά μερικά λουλουδάκια, τα βάφουμε και τα κολλάμε και αυτά με Hobby Glue.

7 – Με ένα στρογγυλό σφουγγαράκι και μικρή ποσότητα Gesso σχηματίζουμε τα πουά στις μικρές επιφάνειες στο εξωτερικό του καλαθιού.


‹ Πίσω στο blog...