Καλάθι 0 προΐόντα
Lets get creative this spring

ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ - Ψηφίδες Glass Mosaic!

06/02/2019

Έγχρωμες Γυάλινες Ψηφίδες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επένδυση και διακόσμηση επιφανειών όπως ξύλο, γυαλί, μέταλλο, κεραμικό, φελιζόλ, μπετόν. Ιδανικές για την διακόσμηση αντικειμένων και για τη δημιουργία τοιχογραφιών και μωσαϊκών έργων.

Η πάνω πλευρά τους είναι λεία, ενώ η κάτω έχει αυλακώσεις προκειμένου να επιτευχθεί καλύτερη συγκόλληση αλλά και για διευκολύνει σε περίπτωση που χρειαστούν κόψιμο. Μπορούν να κοπούν σε τρίγωνα, τεταρτημόρια ή και σε ακανόνιστα σχήματα με τη χρήση του κατάλληλου εργαλείου.

Είναι αδιάβροχες, ανθεκτικές στη UV ακτινοβολία και στον αποχρωματισμό (ξεθώριασμα). Oικονομικές, εύκολες στη χρήση, κατάλληλες για χρήση από παιδιά άνω των 5 ετών (υπό την επίβλεψη ενήλικα), όπως και για ερασιτέχνες. Μπορούν να αναμιχθούν με άλλες ψηφίδες του εμπορίου, αρκεί να έχουν το ίδιο πάχος (4mm).

Όταν ολοκληρωθεί το σχέδιο που δημιουργήθηκε με τις ψηφίδες, πρέπει να περαστεί με τον ειδικό αρμόστοκο για υαλοψηφίδες, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά και να προστατευθεί το έργο.

Δείτε όλους τους συνδυασμούς αποχρώσεων ΕΔΩ

 

 


‹ Πίσω στο blog...