Καλάθι 0 προΐόντα
Lets get creative this spring

Μια καρδιά για τις μανούλες που γιορτάζουν στις 13 Μαΐου!

06/05/2018

H 2η Κυριακή του Μαΐου είναι αφιερωμένη στις μανούλες που φροντίζουν καθημερινά για όλα, προσφέροντας απλόχερα την αγάπη τους.  Σίγουρα μια αγκαλιά κι ένα χαμόγελο είναι για εκείνες το πιο πολύτιμο δώρο, αλλά μπορούμε να τα συνοδέψουμε με αυτήν την υπέροχη, χειροποίητη καρδιά, που θα τους θυμίζει καθημερινά ότι τις αγαπάμε και τις σκεφτόμαστε!  

Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι:

(Πατώντας πάνω στο σύνδεσμο, μπορείτε να παραγγείλετε το πακέτο με τα προϊόντα που θα χρειαστείτε με έκπτωση 20%, ή μεμονωμένα τα προϊόντα στην κανονική τους τιμή, ακολουθώντας τους ξεχωριστούς συνδέσμους.) 

Θα χρειαστείτε επίσης ένα ψαλίδι και κορδέλες, που δεν περιλαμβάνονται στο πακέτο προσφοράς.               

Βήμα-Βήμα:

1 – Βάφουμε την καρδιά με το ροζ χρώμα κιμωλίας ταμποναριστά με το σφουγγάρι (στεγνό), χωρίς να καλύψουμε εντελώς όλη την επιφάνεια του καμβά.

2 – Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία εφαρμόζοντας από πάνω το γκρι χρώμα κιμωλίας και στη συνέχεια βάφουμε με τον ίδιο τρόπο τις ξύλινες διακοσμητικές πεταλούδες.

3 – Κόβουμε προσεχτικά τα μοτίβα με τα λουλούδια από το ριζόχαρτο, ακολουθώντας το περίγραμμά τους και τα κολλάμε με την Κόλλα Art Potch πάνω στον καμβά. Για να τα κολλήσουμε εφαρμόζουμε με το πινέλο μια στρώση κόλλας πάνω στον καμβά, τοποθετούμε το ριζόχαρτο και εφαρμόζουμε ξανά κόλλα από πάνω, με απαλές κινήσεις και με φορά από το κέντρο προς τα έξω.

4 – Κόβουμε με το ψαλίδι την μπορντούρα και την κολλάμε με τον ίδιο τρόπο στο πλαίσιο του καμβά.

5 – Στη συνέχεια κόβουμε με το ψαλίδι και τις πεταλούδες από το ριζόχαρτο, ακολουθώντας το περίγραμμά τους. «Γεμίζουμε» την πίσω πλευρά τους με το Silk Clay (ελαφρύς πηλός που στεγνώνει), δίνουμε με τα δάχτυλά μας μια ελαφριά κλήση και αφού στεγνώσει ο πηλός τον βάφουμε με το ροζ χρώμα κιμωλίας. 

6 – Γυρνάμε τις πεταλούδες από την καλή και εφαρμόζουμε μια στρώση κόλλας decoupage πάνω από το ριζόχαρτο, για να το προστατεύσουμε.

7 – Αφού στεγνώσουν οι πεταλούδες, τις κολλάμε πάνω στον καμβά με Hobby Glue. 

8 – Με το Glitter Pen, στολίζουμε το περίγραμμα της καρδιάς.

9 – Παίρνουμε ένα αρκετά μακρύ κομμάτι κορδέλας και σχηματίζουμε μια θηλιά την οποία και δένουμε κάνοντας κόμπο, για να μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε ως κρεμαστάρι. Την κολλάμε στο πίσω μέρος του καμβά με Hobby Glue. Στη συνέχεια περνάμε από εκεί 2-3 ακόμη διαφορετικές κορδέλες, που θα κρέμονται προς τα κάτω και στις άκρες μίας κορδέλας δένουμε τις διακοσμητικές πεταλούδες. 

 

 


‹ Πίσω στο blog...