Καλάθι 0 προΐόντα
Lets get creative this spring

Μάσκα "Πεταλούδα"!

09/02/2018

Τραβάμε όλα τα βλέμματα πάνω μας στο πάρτι μασκέ ή το καρναβάλι, δημιουργώντας με απλά βήματα την πιο εντυπωσιακή και πρωτότυπη μάσκα!

Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι:

(Πατώντας πάνω στο σύνδεσμο, μπορείτε να παραγγείλετε το πακέτο με τα προϊόντα που θα χρειαστείτε με έκπτωση 20%, ή μεμονωμένα τα προϊόντα στην κανονική τους τιμή, ακολουθώντας τους ξεχωριστούς συνδέσμους.)

* Δεν περιλαμβάνονται στο πακέτο προσφοράς με τα υπόλοιπα υλικά

Βήμα-Βήμα:

1 – Ακουμπάμε τη μάσκα πάνω στη ζελατίνη. Κόβουμε τη γάζα σε διάσταση περίπου 50εκ. * 60εκ., την τοποθετούμε μέσα σε ένα μπολ και ρίχνουμε από πάνω το σκληρυντικό Deco Festiger. Αφού φορέσουμε τα γάντια μιας χρήσης, “δουλεύουμε” πολύ καλά τη γάζα μέσα στο μπολ με προσοχή, μέχρι να απορροφηθεί το σκληρυντικό υφάσματος.

2 – Στη συνέχεια στύβουμε καλά τη γάζα και την απλώνουμε πάνω στη μάσκα, στρώνοντάς την έτσι ώστε να εφαρμόσει σωστά παντού και δημιουργούμε μερικές πτυχές.

Μικρά Μυστικά: 

 Συμβουλή: Για να προφυλάξουμε τα ρούχα μας, φοράμε απαραιτήτως ποδιά!

3 – Αφού στεγνώσει καλά το σκληρυντικό και “κοκαλώσει” η γάζα, σχεδιάζουμε με το μολύβι τα φτερά της πεταλούδας και στη συνέχεια κόβουμε με το ψαλίδι, ακολουθώντας το περίγραμμά τους. Για το άνοιγμα των ματιών, κάνουμε πρώτα μια οριζόντια ψαλιδιά από την μια άκρη  και στη συνέχεια κόβουμε τη γάζα ακολουθώντας το σχήμα τους.  

Σημείωση: Ο χρόνος στεγνώματος εξαρτάται από τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος, αλλά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και  πιστολάκι μαλλιών για να επιταχύνουμε τη διαδικασία.

4 – Βάζουμε στο πιατάκι χρώμα  Aquacolor Lilac και το απλώνουμε με το πινέλο. Εάν χρειαστεί εφαρμόζουμε μια δεύτερη στρώση και το αφήνουμε να στεγνώσει.

 

5 – Στη συνέχεια κάνουμε πινελιές με το ακρυλικό χρώμα Pearl White και την πάστα Glitter. Η γάζα μπορεί να μαλακώσει από τα χρώματα, αλλά την αφήνουμε να στεγνώσει και θα σκληρύνει ξανά.

  

6 – Μπορούμε να τονίσουμε τα φτερά με ένα μοβ ακρυλικό χρώμα και ολοκληρώνουμε την κατασκευή μας στολίζοντας τη μάσκα με παγέτες και τον Ασημένιο Μαρκαδόρο Πέρλας.

 

Καλό Καρναβάλι! 


‹ Πίσω στο blog...