Καλάθι 0 προΐόντα
Lets get creative this spring

Liquitex Mediums

28/08/2019

Χρησιμοποιήστε τα εξαιρετικά mediums της Liquitex για να προσαρμόσετε την υφή, τη λάμψη και την διαφάνεια των ακρυλικών σας ή να προσθέσετε ειδικά εφέ στο χρώμα. Σε συνδυασμό με τα ακρυλικά χρώματα Basics, σε 72 αποχρώσεις, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες πάντα με την εγγύηση ποιότητας της Liquitex!

Liquitex Matte Gel Medium

Διάφανη πάστα που όταν αναμιχθεί με ακρυλικά χρώματα, αυξάνει τον όγκο, την πυκνότητα και τη διαφάνεια των χρωμάτων προσδίδοντας ματ φινίρισμα. Κατάλληλη για τη δημιουργία όγκου και την επικόλληση υλικών όπως άμμος, κοχύλια, ύφασμα, χαρτί,κεραμικό,γυαλί,πέτρα. Μπορεί να αραιωθεί με νερό. 

Liquitex Basics Modelling Paste

Yψηλής ποιότητας λευκή παχύρευστη πάστα για τη δημιουργία ανάγλυφων επιφανειών. Προσδίδει όγκο & πάχος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτούσια ή να αναμιχθεί με ακρυλικά χρώματα. Ιδανική για χρήση με σπάτουλα & τεχνική impasto. Μπορεί να αραιωθεί με νερό. Δεν κιτρινίζει. 

Liquitex Blended Fibers 

Παχύ, ινώδες gel που, όταν στεγνώσει, δίνει το αποτέλεσμα εύκαμπτων ινών. Εφαρμόστε με διαφορετικά εργαλεία για να δείτε διαφορετικά κάθε φορά αποτελέσματα. 

Liquitex Texture Gel Medium Glass Beads

Περιέχει μικρές διάφανες γυαλιστερές χάντρες, δημιουργώντας, όταν στεγνώσει, ένα ελαφρώς γυαλιστερό εφέ φυσαλίδων, που γίνεται πιο εντυπωσιακό όταν αναμιχθεί με χρώμα. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για την μετέπειτα εφαρμογή ακρυλικού χρώματος ή ακόμα και λαδιού. 

Liquitex Black Lava

Περιέχει μικρά επίπεδα μαύρα ακρυλικά εξάγωνα που προσθέτουν διάσταση και αδρή υφή στο ακρυλικό gel, ώστε όταν στεγνώσει να δώσει εφέ μαύρης λάβας. Πολύ εύκαμπτο και συγκολλητικό, χρησιμοποιείται μόνο του, αναμειγνύεται με χρώμα ή χρησιμοποιείται ως βάση για να περαστεί από πάνω χρώμα, αφού στεγνώσει. 

Liquitex Pouring Medium

Συνδετικό μέσο που κάνει πιο υδαρή τα ακρυλικά χρώματα χωρίς να αλλοιώνει τις αποχρώσεις και την καλυπτικότητά τους. Ιδανικό για την τεχνική pouring, καθώς δεν επιτρέπει στα χρώματα να αναμειγνύονται, επιτρέποντας τη δημιουργία μοναδικών μοτίβων.

Liquitex White Opaque Flakes

Ακανόνιστου μεγέθους λευκές νιφάδες από πολυμερές ακρυλικό ενισχύουν τον όγκο και την υφή. Εξαιρετικά εύκαμπτο και συγκολλητικό, δεν κρακελάρει στον καμβά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του, αναμειγμένο με χρώμα ή να καλυφθεί με χρώμα αφού στεγνώσει.

Liquitex Satin Varnish

Ακρυλικό πολυμερές βερνίκι προσθέτει σατινέ γυαλάδα, προστατεύει και αντιστέκεται στην φθορά και τη σκόνη, αυξάνει την φωτεινότητα των χρωμάτων, βελτιώνει την ανθεκτικότητα στην επιφάνεια και προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία. 

Liquitex Basics Modeling Paste

Yψηλής ποιότητας λευκή παχύρευστη πάστα για τη δημιουργία ανάγλυφων επιφανειών. Προσδίδει όγκο & πάχος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτούσια ή να αναμιχθεί με ακρυλικά χρώματα. Ιδανική για χρήση με σπάτουλα & τεχνική impasto. Μπορεί να αραιωθεί με νερό. Δεν κιτρινίζει. 

Liquitex Basics Gloss Gel Medium

 

Όταν αναμειγνύεται με ακρυλικά χρώματα αυξάνει τον όγκο και την πυκνότητα των χρωμάτων επιτρέποντας να κάνετε πιο εμφανή σημάδια με τα πινέλα ή τις σπάτουλες. Επιβραδύνει το χρόνο στεγνώματος, έτσι ώστε να επιτυγχάνετε καλύτερη ανάμειξη των χρωμάτων και προσδίδει γυαλιστερό φινίρισμα. 

 

Liquitex Basics Matte Gel Medium

Όταν αναμειγνύεται με ακρυλικά χρώματα αυξάνει τον όγκο και την πυκνότητα των χρωμάτων επιτρέποντας να κάνετε πιο εμφανή σημάδια με τα πινέλα ή τις σπάτουλες. Επιβραδύνει το χρόνο στεγνώματος, έτσι ώστε να επιτυγχάνετε καλύτερη ανάμειξη των χρωμάτων και προσδίδει ματ φινίρισμα. 

Για να δείτε όλα τα mediums της συλλογής μας, πατήστε ΕΔΩ

 

 


‹ Πίσω στο blog...