Καλάθι 0 προΐόντα
Lets get creative this spring

Καμβάς "Happy New Year 2018"

21/12/2017

Ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε τη νέα χρονιά μεταμορφώνοντας έναν καμβά, στο πιο ξεχωριστό γούρι για να στολίσουμε την πόρτα ή τους τοίχους του σπιτιού μας!

Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι:

(Πατώντας πάνω στο σύνδεσμο, μπορείτε να παραγγείλετε το πακέτο με τα προϊόντα που θα χρειαστείτε με έκπτωση 20%, ή μεμονωμένα τα προϊόντα στην κανονική τους τιμή, ακολουθώντας τους ξεχωριστούς συνδέσμους.)

Επιπλέον θα χρειαστούμε κορδέλες και μεταλλικά στοιχεία, που δεν περιλαμβάνονται στο πακέτο προσφοράς, για τη διακόσμηση!  

Βήμα-Βήμα:

1 – Βάφουμε όλη την επιφάνεια του καμβά χρησιμοποιώντας μικρή ποσότητα από το ακρυλικό χρώμα Sea Blue. Στη συνέχεια τονίζουμε με περισσότερο χρώμα το περίγραμμα, για να το κάνουμε πιο σκούρο.

2 – Τοποθετούμε τα stencil πάνω στον καμβά. Ταμπονάροντας με το πινέλο με σκληρή τρίχα, εφαρμόζουμε ξανά το χρώμα Sea Blue για να αποτυπώσουμε τα σχέδια. 

3 – Για να φαίνονται τρισδιάστατα τα γράμματα, αφού στεγνώσει το χρώμα, τοποθετούμε ξανά πάνω σε κάθε τυπωμένο σχέδιο το αντίστοιχο stencil και προσεχτικά το μεταφέρουμε ελάχιστα προς τα δεξιά. Κρατώντας το σταθερά, ταμπονάρουμε με το χρώμα Sky Blue.

4 – Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με το χρώμα Pearl Silver.

5 – Εφαρμόζουμε στο πλαίσιο του καμβά αρκετή ποσότητα από την πάστα Cres Deco και όσο είναι νωπή, ρίχνουμε το μπλε glitter σε σκόνη για να κολλήσει.

6 – Ολοκληρώνουμε την κατασκευή μας, στολίζοντας τον καμβά με τις κορδέλες και τα μεταλλικά στοιχεία.

Ευχόμαστε σε όλους Καλές Γιορτές!

Με το καλό να υποδεχθούμε το 2018!


‹ Πίσω στο blog...