Καλάθι 0 προΐόντα
Lets get creative this spring

Καλοκαιρινό Στεφάνι!

20/07/2018

Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι: 

 

Θα χρειαστούμε επίσης προαιρετικά:

Βήμα-Βήμα: 

1 – Με τη σπάτουλα, εφαρμόζουμε πάνω στο στεφάνι την πάστα Wood Fibres. 

2 – Προαιρετικά μπορούμε να ρίξουμε πάνω στην πάστα ελάχιστη γαλάζια χρωματιστή άμμο, πριν στεγνώσει, για να ενσωματωθεί με την πάστα.

3 – Αφού κόψουμε από τα ριζόχαρτα και το χαρτί για Scrapbooking τα σχέδια που χρειαζόμαστε, περνάμε με το πινέλο μια στρώση κόλλας για Decoupage πάνω στο  Stone Paper, τοποθετούμε τα σχέδια και περνάμε από πάνω άλλη μια στρώση κόλλας.

Αφού στεγνώσει η κόλλα, κόβουμε με το ψαλίδι τα σχέδια, ακολουθώντας το περίγραμμά τους.

4 – Ταμπονάρουμε με λίγο από το καφέ ακρυλικό χρώμα το περίγραμμα των σχεδίων χρησιμοποιώντας τον σταμπαδόρο με σφουγγάρι, καθώς και την πίσω πλευρά τους για να καλύψουμε τα λευκά σημεία του Stone Paper.  

Σημείωση: Χρησιμοποιούμε το Stone Paper γιατί είναι ένα υλικό που δε φθείρεται και με αυτό μπορούμε να δώσουμε οποιαδήποτε κλίση θέλουμε και τρισδιάστατο αποτέλεσμα στα σχέδια μας. Σε συνδυασμό με την κόλλα για Decoupage και βερνίκι μαζί, έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα με διάρκεια στο χρόνο.

5 – Στολίζουμε το στεφάνι, κολλώντας τα σχέδια με την Hobby Glue. Για να καλύψουμε μερικά από τα κενά, μπορούμε να προσθέσουμε ξανά μικρή ποσότητα από την πάστα Wood Fibres και να κολλήσουμε με Hobby Glue περισσότερη χρωματιστή άμμο και τον σπάγγο. Προαιρετικά, περνάμε πάνω από το σχέδιο με το μπουκάλι ή/ και τα κοχύλια, μια στρώση από το βερνίκι Heavy Body Finish, το οποίο θα δώσει έντονη γυαλάδα με όγκο.

Σημείωση: Η Hobby Glue είναι κόλλα χειροτεχνίας που ενώ φαίνεται λευκή μέσα στο μπουκάλι, μόλις στεγνώσει γίνεται διάφανη.

Ό, τι κι αν σχεδιάζετε για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, ευχόμαστε να περάσετε υπέροχα και να δημιουργήσετε όμορφες αναμνήσεις! 


‹ Πίσω στο blog...