Καλάθι 0 προΐόντα
Lets get creative this spring

Διακοσμητικό Στεφάνι Halloween!

10/10/2018

Με αφορμή το Halloween που γιορτάζεται στις 31 Οκτωβρίου, φτιάχνουμε μαζί με τους μικρούς μας φίλους ένα στεφάνι με φαντασματάκια και νυχτερίδες στο πνεύμα των ημερών!

Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι:

(Πατώντας πάνω στο σύνδεσμο, μπορείτε να παραγγείλετε το πακέτο με τα προϊόντα που θα χρειαστείτε με έκπτωση 20%, ή μεμονωμένα τα προϊόντα στην κανονική τους τιμή, ακολουθώντας τους ξεχωριστούς συνδέσμους.)

Θα χρειαστούμε επίσης κορδέλες, γκρι μαρκαδόρο και πιστόλι σιλικόνης (προαιρετικά), που δεν περιέχονται στο πακέτο προσφοράς. 

Βήμα-Βήμα: 

1 – Σταθεροποιούμε την άκρη του πορτοκάλι χόρτου–ράφια με λίγη κόλλα και αρχίζουμε να το τυλίγουμε γύρω από το στεφάνι, μέχρι να το καλύψουμε εντελώς. 

2 – Για να φτιάξουμε τα φαντασματάκια και τις νυχτερίδες, παίρνουμε ένα κομμάτι πηλό Silc Clay και το ανοίγουμε ομοιόμορφα με έναν πλάστη ή με τα χέρια μας. Στη συνέχεια κόβουμε τα σχήματα με τα κουπ–πατ όπως ακριβώς φτιάχνουμε μπισκότα και τα αφήνουμε να στεγνώσουν ώστε να ξεραθούν  καλά. Για τα φαντάσματα χρησιμοποιούμε το λευκό Silk Clay και για τις νυχτερίδες το μαύρο.

3 – Όταν είναι έτοιμα τα φαντασματάκια και οι νυχτερίδες μπορούμε να τονίσουμε το περίγραμμα τους με τον γκρι μαρκαδόρο. Κολλάμε τα ματάκια πάνω στις βάτινες μπάλες με την Hobby Glue και περιμένουμε να στεγνώσει η κόλλα. Μπορούμε επίσης να φτιάξουμε ματσάκια από το χόρτο που μας έχει μείνει και να κολλήσουμε πάνω μικρά ματάκια. Για να κολλήσουμε όλα τα παραπάνω μπορούμε  να χρησιμοποιήσουμε και πιστόλι σιλικόνης.

4 – Ολοκληρώνουμε το στεφάνι διακοσμώντας το με τα διάφορα αντικείμενα που ετοιμάσαμε. Για να τα κολλήσουμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κόλλα και για ακόμα πιο σταθερό αποτέλεσμα σας προτείνουμε να προτιμήσετε το πιστόλι σιλικόνης.


‹ Πίσω στο blog...