Καλάθι 0 προΐόντα
Lets get creative this spring

Διακοσμητικό Halloween!

10/10/2018

Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι: 

Θα χρειαστούμε επίσης: 

Βήμα-Βήμα: 

1 – Αρχικά κλείνουμε την τρύπα που υπάρχει στο κέντρο της ξύλινης βάσης με λίγο Silk Clay. Στη συνέχεια βάφουμε με τα ακρυλικά χρώματα την ξύλινη κατασκευή και τα γράμματα  που σχηματίζουν τη λέξη ΒΟΟ. Με έναν σταμπαδόρο ή μια μπατονέτα μπορούμε να κάνουμε και πορτοκαλί πουά πάνω σε κάποιο από τα γράμματα.

2 – Για να φτιάξουμε τη γάτα, παίρνουμε ένα κομμάτι πηλό Silc Clay και το ανοίγουμε ομοιόμορφα με έναν πλάστη ή με τα χέρια μας. Στη συνέχεια κόβουμε το σχήμα με το κουπ–πατ όπως ακριβώς φτιάχνουμε μπισκότα και το αφήνουμε να στεγνώσει ώστε να ξεραθεί  καλά. Τη βάφουμε με το μαύρο ακρυλικό χρώμα και αφού στεγνώσει τονίζουμε το περίγραμμά της με τον γκρι μαρκαδόρο. Με τον μαρκαδόρο μπορούμε να τονίσουμε και το περίγραμμα των γραμμάτων.

3 – Σχεδιάζουμε τον ιστό της αράχνης με τη βοήθεια του χάρακα και του μολυβιού. Στη συνέχεια περνάμε προσεχτικά τις γραμμές με το μαύρο Pic Tixx.Αφού στεγνώσει καλά, μπορούμε να το ζεστάνουμε με το πιστολάκι μαλλιών για να διπλασιαστεί ο όγκος του. 

 

Τα Pic Tixx  είναι ανάγλυφα χρώματα, με ματ αποτέλεσμα που μπορούν να εφαρμοστούν σε όλες τις επιφάνειες όπως ξύλο, ύφασμα, γυαλί, κεραμικό, κ.ά. Εάν εφαρμοσθούν πάνω σε ύφασμα θα πρέπει  αφού στεγνώσουν καλά, να σιδερωθούν (χωρίς ατμό) για να σταθεροποιηθούν. Στη συνέχεια το ύφασμα μπορεί να πλυθεί στο χέρι ή σε ελαφρύ πρόγραμμα στο πλυντήριο.

3 – Στολίζουμε χρησιμοποιώντας τη Hobby Glue ή πιστόλι σιλικόνης. 

 


‹ Πίσω στο blog...