Καλάθι 0 προΐόντα
Lets get creative this spring

Αποκριάτικη Μάσκα με Mix Media!

02/03/2019

Ολοκληρώνουμε τη μεταμφίεσή μας με την εντυπωσιακή μάσκα που θα φτιάξουμε, εφαρμόζοντας μεικτές τεχνικές. Μπορούμε να τη φορέσουμε ή να τη χρησιμοποιήσουμε ακόμα και ως διακοσμητική.

Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι:

(Πατώντας πάνω στο σύνδεσμο, μπορείτε να παραγγείλετε το πακέτο με τα υλικά με έκπτωση 20%, ή μεμονωμένα τα προϊόντα στην κανονική τους τιμή, ακολουθώντας τους ξεχωριστούς συνδέσμους.) 

Βήμα-Βήμα: 

1 – Χρησιμοποιώντας τη σπάτουλα γεμίζουμε το καλούπι (φόρμα πηλού) με την ελαφριά πάστα Cream Paste, δημιουργώντας μια καλή στρώση. Την αφήνουμε να στεγνώσει για 12 ώρες και στη συνέχεια αφαιρούμε από το καλούπι την πλαστική μεμβράνη που θα έχει δημιουργηθεί. 

Σημείωση: Η πλαστική μεμβράνη που έχουμε βγάλει από το καλούπι, είναι εύκαμπτη και προσαρμόζεται  εύκολα σε κυρτές επιφάνειες.

2 – Κόβουμε με ένα ψαλίδι ή με τα χέρια τα μοτίβα που θέλουμε και τα κολλάμε πάνω στη μάσκα με Hobby Glue. Για να τα σταθεροποιήσουμε μέχρι να στεγνώσει η κόλλα, τα «πιάνουμε» με απλά μανταλάκια.

3 – Καλύπτουμε όλη την επιφάνεια της μάσκας με τη μαύρη πάστα Granite, ταμποναριστά με το πινέλο – σφουγγάρι. Μόλις στεγνώσει, εφαρμόζουμε μία ακόμα στρώση. 

4 – Περιμένουμε να στεγνώσει καλά το μαύρο χρώμα και στη συνέχεια περνάμε απαλά πάνω από τα ανάγλυφα σχέδια και στην υπόλοιπη μάσκα, ελάχιστη ποσότητα από τη λευκή πατίνα, με το πινέλο – σφουγγάρι.

5 – Κολλάμε τα λευκά και τα μαύρα φτερά με τη Hobby Glue. Κατά την εφαρμογή η κόλλα είναι λευκή, αλλά όταν στεγνώσει γίνεται διάφανη.

 

6 – Κόβουμε το σύρμα σε κομμάτια των 40εκ. περίπου. Διπλώνουμε κάθε κομμάτι στη μέση, δημιουργούμε μια θηλιά και αρχίζουμε να στρίβουμε το σύρμα, στερεώνοντας πάνω στην άλλη άκρη του μία πεταλούδα.

7 – Εφαρμόζουμε τη θηλιά από το σύρμα στην πίσω πλευρά της μάσκας και την κολλάμε με ισχυρή κόλλα ή σιλικόνη. Για πιο σταθερό αποτέλεσμα, κολλάμε και ένα κομμάτι χαρτί ή λεπτό χαρτόνι από πάνω.

Αφήνουμε τη φαντασία μας ελεύθερη, επιλέγουμε περισσότερα μοτίβα, χρώματα και διακοσμητικά στοιχεία και δημιουργούμε μία μοναδική συλλογή από υπέροχες μάσκες! 

 

 


‹ Πίσω στο blog...