Καλάθι 0 προΐόντα
Lets get creative this spring

Θήκη Οργάνωσης!

26/09/2018

Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι:

(Πατώντας πάνω στο σύνδεσμο, μπορείτε να παραγγείλετε το πακέτο με τα προϊόντα που θα χρειαστείτε με έκπτωση 20%, ή μεμονωμένα τα προϊόντα στην κανονική τους τιμή, ακολουθώντας τους ξεχωριστούς συνδέσμους.)

Θα χρειαστούμε επίσης ένα ψαλίδι, μολύβι και γυαλόχαρτο, που δεν περιέχονται στο πακέτο προσφοράς.

Βήμα-Βήμα: 

1 – Βάφουμε τις εξωτερικές πλευρές της θήκης με το λευκό ακρυλικό χρώμα. Εναλλακτικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προετοιμασία Gesso αντί για το λευκό χρώμα. Αυτό το κάνουμε γιατί η θήκη έχει σκούρο χρώμα και θα επηρεάσει τον τόνο των χρωμάτων, αλλά και το πώς θα φαίνεται το ριζόχαρτο που θα κολλήσουμε. Στη συνέχεια βάφουμε τις δυο μικρές πλευρές της θήκης με το κόκκινο ακρυλικό χρώμα Dark Red και το εσωτερικό με το Sea Blue. Με το ίδιο χρώμα βάφουμε και τα ξύλινα γράμματα αφού σχηματίσουμε ένα όνομα ή όποια άλλη λέξη θέλουμε.

2 – Για να κολλήσουμε το ριζόχαρτο στις δύο μεγάλες επιφάνειες της θήκης, εφαρμόζουμε αρχικά με το πινέλο μια στρώση κόλλας Art Potch στη μία πλευρά, τοποθετούμε σταδιακά το ριζόχαρτο και στη συνέχεια εφαρμόζουμε άλλη μια στρώση κόλλας από πάνω. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία για την άλλη πλευρά και αφού στεγνώσει καλά η κόλλα, με το γυαλόχαρτο αφαιρούμε τα περισσεύματα του ριζόχαρτου.

3 – Κόβουμε τα χαρτιά Scrapboοking και τα κολλάμε με τη Hobby Glue, καθώς επίσης και τα ξύλινα γράμματα σε διάφορα σημεία της θήκης.

4 – Ολοκληρώνουμε την κατασκευή μας εφαρμόζοντας σε όλες τις επιφάνειες της θήκης, εσωτερικά και εξωτερικά μια στρώση  από την Κόλλα & Βερνίκι Art Potch, για προστασία. Ακολουθώντας την ίδια ακριβώς διαδικασία μπορούμε να φτιάξουμε και μια ασορτί μολυβοθήκη

 


‹ Πίσω στο blog...