Καλάθι 0 προΐόντα
Lets get creative this spring

Ξύλινη Καρδιά "LOVE"!

02/02/2018

Μια απλή ξύλινη καρδιά γίνεται η πιο γλυκιά πινακίδα! Για να θυμίζει καθημερινά στον εαυτό μας και στους ξεχωριστούς ανθρώπους της ζωής μας, ότι είναι ωραίο να αγαπάμε και να το εκφράζουμε με κάθε τρόπο!

Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι:

(Πατώντας πάνω στο σύνδεσμο, μπορείτε να παραγγείλετε το πακέτο με τα προϊόντα που θα χρειαστείτε με έκπτωση 25%, ή μεμονωμένα τα προϊόντα στην κανονική τους τιμή, ακολουθώντας τους ξεχωριστούς συνδέσμους.) 

*Το Ψαλίδι δεν περιλαμβάνεται στο πακέτο προσφοράς με τα υπόλοιπα υλικά. 

Βήμα-Βήμα:

1 – Σχηματίζουμε με ένα μολύβι 2 καρδιές πάνω στο χαρτί  Scrapbooking χρησιμοποιώντας για πατρόν τη λευκή ξύλινη καρδιά και τις κόβουμε με το ψαλίδι. 

2 – Κόβουμε τη μια καρδιά λίγο μικρότερη. Για μεγαλύτερη ευκολία μπορούμε να τη διπλώσουμε απαλά (κάθετα) και να την κόψουμε με το ψαλίδι λίγο πιο μέσα από το περίγραμμα, ή να κάνουμε με το μολύβι μια καμπυλωτή γραμμή και να την κόψουμε. Στη συνέχεια βάφουμε τα γράμματα με το λευκό και το ροζ χρώμα και τα αφήνουμε να στεγνώσουν.

3 – Κολλάμε τις χάρτινες καρδιές πάνω στην ξύλινη, εφαρμόζοντας την Mix Media Glue με το πινέλο. Κολλάμε τη μεγαλύτερη καρδιά έτσι ώστε να φαίνονται τα μοτίβα και τη μικρότερη από την άλλη πλευρά ώστε να φαίνονται οι ρίγες. Για προστασία περνάμε από πάνω μια ακόμη στρώση Mix Media Glue. Μόλις στεγνώσει κολλάμε με την ίδια κόλλα τα ξύλινα γράμματα και τα στολίζουμε με πινελιές από την Glitter Paste.  

Για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα κολλάμε το Ο ώστε να ακουμπάει πάνω στο L και στο V!  

 

4 – Κόβουμε τα μοτίβα που θέλουμε από το Deco Transfer και αφαιρούμε τη μια μεμβράνη που υπάρχει στην πίσω πλευρά του κάθε μοτίβου.

5 – Τοποθετούμε κάθε μοτίβο πάνω στην ξύλινη επιφάνεια μαζί με τη μεμβράνη που έχει από πάνω και αρχίζουμε να το πιέζουμε καλά με την κοκάλινη γλυφίδα.  

6 – Όταν είμαστε σίγουροι ότι το σχέδιο έχει μεταφερθεί στην επιφάνεια, αφαιρούμε με προσοχή τη δεύτερη  μεμβράνη και ότι περισσεύει το γυρίζουμε και το κολλάμε στην πίσω πλευρά ή το κόβουμε με το ψαλίδι.

Με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να διακοσμήσουμε και άλλες πλακέτες ή κρεμαστά διακοσμητικά. Για να επιλέξετε από τα προϊόντα μας πατήστε εδώ!


‹ Πίσω στο blog...